ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

11 • 01 • 2011

Retro slēpju izstāde t/c "Alfa"

Gaidīsim Jūs 14.janvārī, plkst. 14:00, Alfas centrālā laukuma 2. stāvā (virs informācijas centra), lai kopā ar tirdzniecības parku ”Alfa”, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu,  Latvijas Slēpošanas savienību un distanču slēpošanas vecmeistariem atklātu unikālu Retro slēpju izstādi, kā arī iepazītos ar jaunizveidoto Rīgas distanču slēpošanas karti.

Jaunumus prezentēs t/p Alfa vadītājs Zigmunds Vīķis, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšniece Dina Vīksna, Latvijas Slēpošanas savienības pārstāvis Roberts Raimo, piedaloties arī pieredzes bagātajiem slēpotājiem, vairāku pasaules slēpošanas maratonu dalībniekiem Mārim Blankam un Jānim Ūlim, kā arī slēpošanas entuziastiem.

Restrospektīvā distanču slēpju, aksesuāru un foto izstāde atklās pagājušā gadsimta distanču slēpošanas burvību, kādu senāk baudīja slēpotāji Latvijā gan pašiemītās meža takās brīvajā laikā, gan profesionālās sporta sacensībās. Daudzveidīgā izstāde tapusi, pateicoties Latvijā strauji atdzimstošajam ziemas sporta veidam - distanču slēpošanai - un milzīgajai slēpošanas entuziastu atsaucībai ar eksponātiem, kas sarūpēti no personiskajiem arhīviem. Izstāde bez maksas būs apskatāma t/p Alfa centrālā laukuma 2.stāvā līdz pat 27.februārim.

Tirdzniecības parkā „Alfa” būs iespēja savā īpašumā iegūt arī šobrīd informatīvi plašāko Rīgas un tās apkārtnes distanču slēpošanas trašu karti, kurā detalizēti aprakstītas 17 distanču slēpošanas trases un sniegti padomi slēpju izvēlē un apkopē. 

Priecāsimies Jūs satikt izstādes atklāšanā 14. janvārī, plkst. 14:00 tidzniecības parkā „Alfa”!

Informācija:
t/p „Alfa” sabiedrisko attiecību koordinatore
Katrīna Lulle

Screen shot 2011-01-11 at 14.52.34.png

2 Komentāri

Paldies atbasltītājiem un domubiedriem un idejas realizētājiem... un tas esot tikai sākums...
skat www.kambaris.lv - vieta kur Katrīna iemanījās sameklēt materiālu izstādei!
P.s. ...mēnesī TC ALFA esot ap miljons apmeklējumu...
12 • 01 • 2011 / 23:43
Tikko dzirdēju jaunu anekdoti:
Vtoroj god v Rige russkij mer
Vtoroj god v Rige russkaja zima

14 • 01 • 2011 / 12:27
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv