ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

19 • 03 • 2011

Biķernieku Kauss noslēdzies

Sestdien, 12.martā Biķernieku sporta bāzē notika distanču slēpošanas sacensības Biķernieku Kauss. Laika apstākļi bija labvēlīgi - nedaudz apmācies, un ik pa brīdim starp mākoņiem parādījās arī saules stari.

Uz sacensībām bija ieradušies ap 200 dalībnieki un paliels skatītāju pulciņš. Dalībnieki pārstāvēja gan bērnu, gan jauniešu, gan pieaugušo vecuma grupas, un sacensības noslēdzās ar retro slēpojumu 2,2km garumā, kuru pagodināja padsmit dalībnieki ar vecajām "retro" jeb koka slēpēm. Ne viens vien dalībnieks bija padomājis arī par savu vizuālo tēlu, startējot sacensībās arī vecmodīgās drēbēs ar vecmodīgiem aksesuāriem, un reģistratūra par dalību sacensībās saņēma pat vienu krievu rubli. Pirmie desmit retro apļa veicēji piemiņā saņēma arī īpašo piemiņas vimpeli no šī slēpojuma.

Sacensībās startu ņēma arī daudzi pieredzējuši šī sporta veida pārstāvji dažādās vecuma grupās

Sacensības komentēja pieredzējušais Lauris Lizbovskis, kurš pilnvērtīgi spēja informēt pasākuma apmeklētājus par šo sporta veidu, labākajiem slēpotājiem un minēja daudzus interesantus faktus par distanču slēpošanu.

Pirmie trīs uzvarētāji savā grupā tika pie kausa un goda raksta, ģimeņu ieskaites un retro apļa uzvarētāji saņēma balvas no Rīgas Motormuzeja, mazākie bērni balvās saņēma arī saldumus no Barni un lielākie dalībnieki - enerģijas dzērienus no RedBull.

Tā kā pirmo vietu ieguvēji ir ļoti daudz, visus uzvarētājus neminēsim šeit, bet tie ir apskatāmi rezultātu tabulā.

Burusports Team izsaka lielu pateicību visiem, kuri palīdzēja šīs sacensības realizēt - veikaliem Burusports, Rīgas Domei, Rīgas Motormuzejam, Sportlat, Radio Star FM, MixFM un Europa Plus, kā arī LNT un Red Bull. Un, protams, visiem visiem pasākuma apmeklētājiem!


 

Biķernieku Kauss 2011 from Kaspars Daleckis on Vimeo.

 

 

1 Komentāri

ļoti labs....pasākumu raksturojošš video!
vasis
21 • 03 • 2011 / 13:40
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv