ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

04 • 03 • 2011

5. martā tradicionālais slēpojums APKĀRT GAIZIŅAM

Saistītā informācija

Sestdien 5. martā notiks tradicionālais tautas slēpojuma Apkārt Gaiziņam. 

Jau ierasts, ka šis ziemas sezonā ir pēdējais nozīmīgais tautas slēpojums ar ievērojamu dalībnieku skaitu. Slēpojumu organizē kompānija Sportlat, kuru vada bijušais Latvijas valstsvienības biatlonists Gundars Upenieks.

Gundars Upenieks: “Apkārt Gaiziņam ir demokrātiskākais no tautas slēpojumiem, sacensības notiek 4 kilometru aplī. Lielākā tā daļa ir salīdzinoši līdzena, taču apļa beigās ir kāpums uz Gaiziņa plato, no kura paveras lielisks skats uz apkārtni. Šī ziema bija lieliska ar daudziem kupli apmeklētiem tautas sporta pasākumiem. Aicinām visus kopā sportiski sagaidīt pavasara tuvošanos.”

Sacensības notiks brīvajā stilā, taču būs iebraukta špūre arī klasiskajam solim. Katram būs iespēja izvēlēties savām spējām un vēlmēm atbilstoša garuma distanci. Pasākums plānots tā, lai interesanti būtu sportisku ģimeņu visu vecumu locekļiem. Būs gan 16 km, gan 12 km, gan 8 km distances, arī 4 km lielākiem bērniem. Kā ierasts visās Sportlat organizētajās sacensībās, būs 300 līdz 800 metru garas distances trim jaunākajām bērnu grupām. Sacensību dalībniekiem tiks piedāvāta arī slēpju noma un profesionāls slēpju sagatavošanas serviss. Neizpaliks karsta tēja un putra spēku atjaunošanai.

Meteorologi sola jau īsti pavasarīgu laiku, taču Gaiziņā sniega pietiks.

Sacensību nolikums un pieteikšanās www.sportlat.lv  Pieteikties varēs arī uz vietas 5. martā atpūtas un sporta kompleksā Golgāts no plkst 10.00. Īsi pirms 12.00 būs bērnu starti, pamatsacensību starts no 12.00. Visi laipni aicināti!


5 Komentāri

visliktāk sagatavotā trase šogad, pilnīgi nepiemērota šādām sacensibām, nemitīga kāpšana uz nūjam, nebija nevienā aplī iespējams dēļ lēnākiem slēpotājiem apdzīt vienīgajā vērā ņemamajā kāpumā. Kauns trases ierīkotājiem un Sportlat.

05 • 03 • 2011 / 19:56
trase baigi švakā!!!
nebraukšu vairs tur nekad!!!
ne reljefs prātīgs ne stāvoklis
diesel
05 • 03 • 2011 / 21:35
Sacensībām neraksturīga sniega putra biezā slānī visā trases garumā!!!
Daudzviet nelīdzena trase!
Organizētāji tādā veidā tik retinās slēpotāju rindas.
Es personīgi uz šo trasi vairs nebraukšu un arī citiem neiesaku.
Jānis.

05 • 03 • 2011 / 22:17
Reljefam nekāda vaina! Kāpumi un lejas, super,bet........ par to biezo putru...nu vajadzēja retrakam tomēr pastrādāt jo kā ne kā mēs maksājam dalības maksu pietiekami smuku. Par apdzīšanu.....organizatoriem pirms starta vajadzētu skaļā tonī pateikt: ja aizmugurē kāds sauc CEĻU nu tas ir jādod...nevis jāmēģina vēl dot virsū un pēc tam nokrist.
dzekins
05 • 03 • 2011 / 22:54
trase likās, ka bija sagatavota tajā paša dienā, kad notika sacensības. Tīrā naudas iekasēšana. nākošreiz nebraukšu.
06 • 03 • 2011 / 17:42
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv