ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2011

"Apkārt Alaukstam" gatavojas jaunam dalībnieku rekordam

Saistītā informācija

Tuvojas XXII slēpošanas maratons Apkārt Alaukstam, kas norisināsies Vecpiebalgā jau 5. februārī. Aktīvi svaigā gaisā laiku pavadīt varēs gan slēpotāji, gan to atbalstītāji, sacenšoties Skandi Motors kameršļūkšanā, vērojot snovbordistu paraugdemonstrējumus un klausoties populāra mūziķa dziesmās.

Šogad uz slēpojumu Apkārt Alaukstam, ko organizē Alpha Baltic Sport, jau pieteikušies vairāk nekā 1000 dalībnieku. „Mēs noteikti esam gatavi uzņemt vēl vairāk slēpotāju, jo šogad viens no mūsu mērķiem ir sasniegt pasākuma dalībnieku skaita rekordu,” stāsta Kaspars Tupiņš, Alpha Baltic Sport vadītājs, papildinot, ka „sniega un vietas noteikti pietiks visiem slēpotgribētājiem!”

Piedalās gan veci, gan jauni, gan uzņēmumu komandas, gan sabiedrībā pazīstamas personas

Otrajā treniņslēpojumā kopā ar citiem dalībniekiem trasē devās arī slēpojuma Apkārt Alaukstam gados vecākais dalībnieks Jānis Ozers (83 gadi).

Tāpat savus spēkus Biķernieku sporta trasē izmēģināja vairāku uzņēmumu komandas – Latvijas Mobilais Telefons, Skandi Motors un Citadele banka, kā arī tādas sabiedrībā pazīstamas personas, kā Arnis Bikšus, Una Ulme un Aivars Aksenoks, kurš 5. februārī gatavojas startēt 42 km maratona distancē.

Latvijas Mobilā Telefona komandas kapteinis un uzņēmuma viceprezidents Ingmārs Pūķis „Latvijas Mobilais Telefons atbalsta sportu gan finansiāli, gan arī paši aktīvi piedalāmies dažādos sporta pasākumos. Darbā esam ļoti saliedēta komanda, kas ir veiksmes pamats mūsu līdera pozīcijām tirgū un iemesls arī tam, ka bieži atpūšamies kopā. Slēpošana apkārt Alaukstam mums ar kolēģiem likās labs izaicinājums un vēl viena iespēja aktīvi pavadīt kopā laiku."

„Piedalīšanās distanču slēpošanas maratonā ziemā, tāpat kā riteņbraukšanas maratonos vasarā, ir viens no labākajiem veidiem kā brīvā gaisotnē saliedēt darba kolektīvu un kolēģi kļūtu ne tikai par darba partneriem, bet arī par draugiem. Atbilstoša sagatavošanās ir ļoti svarīga ne tikai sportā, bet arī  ikvienā citā jomā, kur vēlamies sasniegt labus rezultātus, tādēļ piedalāmies arī maratona treniņos,” komentē Citadele banka komandas kapteinis Mārtiņš Panke.

Par visu padomāts: uz Vecpiebalgu dalībniekus nogādās speciāls autobuss un trasē par nogurušajiem gādās Skandi Motors Glābējkomanda

„Rūpējoties par dalībnieku ērtību, nodrošinām iespēju uz Vecpiebalgu nokļūt ar īpaši slēpošanas maratonam Apkārt Alaukstam organizētu autobusu. Aicinām biļetes iegādāties jau laikus! Autobusa biļetes cena maršrutā Rīga-Vecpiebalga-Rīga ir Ls 4,90 un tās var iegādāties mājaslapā www.maratoni.lv sadaļā „Veikals” līdz 1. februārim plkst. 14:00,” informē Kaspars Tupiņš, "Alpha Baltic Sport" vadītājs.

Organizētāji ir padomājuši arī par situācijām, ja kāds slēpotājs Alauksta trasē nevarēs nokļūt līdz finišam. Par šiem dalībniekiem rūpēsies īpašā Skandi Motors Glābējkomanda, kas nogādās dalībniekus no jebkuras vietas trasē uz starta/ finiša zonu.

Slēpotājiem distanču slēpju nomu nodrošinās veikalu tīkls „Fans”

Jau šobrīd veikalā „Fans“ (A. Deglava ielā 50, Rīgā) var pielaikot un rezervēt distanču slēpju komplektu, lai startētu kādā no distancēm 5. februāra slēpojumā „Apkārt Alaukstam“. Turklāt veikalu tīkls „Fans“ gan sagatavos slēpes, gan nodrošinās to nogādi uz Vecpiebalgu, kur komplektus varēs saņemt veikalu tīkla „Fans“ teltī.

Aicinām visus interesentus, kuri vēlas iznomāt distanču slēpes, doties uz veikalu tīklu „Fans“ laicīgi, jo pieejamo slēpju komplektu skaits ir ierobežots.

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

Jāatgādina, ka slēpošanas maratons “Apkārt Alaukstam” norisināsies š.g. 5. februārī Vecpiebalgā. Šogad “Apkārt Alaukstam” ietvaros ir 3 distances: maratona distance - 42 km, Tautas slēpojums - 15 km un vismazākajiem – MAXIMA Favorit bērnu slēpojums. Tas ļauj katram izvēlēties sev piemērotu distanci.

Avots: www.maratoni.lv

3 Komentāri

Šodien publiskajā starta sarakstā kopā 967 dalībnieki -
no tiem 42 km distancē 193 dalībnieki, bērnu distancē 45 dalībnieki.
cipari
31 • 01 • 2011 / 22:48
Man tā liekas ka pie tādas reklāmas ir pieteikušies aptuveni 1570 dalībnieki,tas ir garām.
2010 gadā bija aptuveni 1100 - 1200 dalībnieku bez īpašas reklāmas.
Nu vai tik džeki nebūs ieberzušies ar piķi.
domātājs
05 • 02 • 2011 / 02:04
Alpha Baltic L.Šillers preses relīzē maldina tautu, ka bija vairāk kā 2,5 tūkstoši dalībnieku, lai gan rezultātos 42km - 238; 15km- 1289; Bērni - 58.

Rezultātos gan nav uzrādīts, cik ir DNS, bet domājams, ka diez vai visi iztrūkstošie ~1000 dalībnieki,
Statistika
06 • 02 • 2011 / 17:27
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv