ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

07 • 04 • 2014

Lidojošie slēpotāji sadalījuši Ogres novada kausus

Saistītā informācija

Pagājušās nedēļas nogalē Ogrē notika sacensības lēkšanā ar slēpēm no tramplīna, kurās sportisti izcīnīja Ogres novada kausus. 10 godalgotās vietas un kausi tika mājiniekiem – sporta biedrības "Ogres stils" pārstāvjiem, informē sacensību rīkotāji.

Sacensībās piedalījās 15 sportisti, kuri pārstāvēja ne tikai Ogri, bet arī Siguldu. Dalībnieki sacentās septiņās vecuma grupās – bija gan iesācēju grupas meitenēm un zēniem, gan vīru grupa. Šajās sacensībās tika atkārtots Ogres tramplīna rekords, kas ir 15.5 metri. Tik tālu jau trešo reizi spēja aizlidot ogrēnietis sportists Kristaps Nežborts. Kristaps ir apņēmības pilns jau nākamajās sacensībās pārspēt paša uzstādīto tramplīna rekordu. Savos sniegumos ļoti progresējušas mazās ogrēnietes – Alise Krasiļščikova, Katrīna Stikute un Mērija Grabovska, kuras uzrādīja labus rezultātus savā vecuma grupā M9. Iesācēju zēnu grupā par labākā titulu cīnījās ogrēnieši Ralfs Kalējs, Roberts Daugerts un Hugo Miķelsons. Nepārspēta savā vecuma grupā M13 palika Ogres sporta biedrības "Ogres stils" sportiste Šarlote Šķēle (viņa ir vienīgā Latvijas sportiste lēkšanā ar slēpēm no tramplīna, kura ir ieguvusi FIS punktus starptautiskās sacensībās). Viņa sacentās ar siguldietēm Līgu Bērziņu un Elizabeti Stankeviču.

Lai turpmāk sacensības būtu interesantākas, bet pašiem sportistiem lielāka konkurence un cīņasspars, sporta biedrība «Ogres stils» aicina savam kolektīvam piebiedroties jaunus sportistus – gan meitenes, gan zēnus. Interesentiem zvanīt tramplīnlēkšanas trenerim Modrim Krūzem, tālr. 29442692

Ogres_kauss_2014.jpg

Raksts pārpublicēts no Ogres novada portāla www.ogresnovads.lv (oriģināls: http://www.ogresnovads.lv/?page=0&doc=17432)

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv