ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

08 • 01 • 2017

Biatloniste Bendika ar Briča palīdzību iegūst 3.vietu IBU kausa sacensībās

Baiba Bendika sestdien Itālijā izcīnīja 3.vietu 7,5 kilometru sprintā Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa posmā, kas ir starptautiskajā rangā otrs augstākais sacensību līmenis, liecina rīkotāju informācija. Lai palīdzētu Latvijas spēcīgākajai biatlonistei, uz Martelu devās arī pieredzējušais Ilmārs Bricis, kurš tādēļ sestdien Oberhofā, Vācijā, nestartēja Pasaules kausa posma iedzīšanas distancē, informēja Latvijas Televīzija.

Bendika divās šautuvēs pieļāva pa vienai kļūdai un finišā uzvarētājai francūzietei Žūlijai Simonai zaudēja 22,1 sekundi. Ātrāka par Bendiku bija arī trīs soda apļus veikusī krieviete Darja Virolainena, kura no uzvarētājas atpalika 17,6 sekundes. Simona slēpoja vienu soda apli un finišu sasniedza pēc 24 minūtēm un 32,6 sekundēm.

Vīriešiem 10 kilometru sprintā IBU kausa posmā sestdien Latviju pārstāvēja Aleksandrs Patrijuks, Vladislavs Ņedaivodins un Ingus Deksnis, labāko 60 skaitā nevienam no viņiem neiekļūstot.

Savukārt Pasaules kausa sacensībās Oberhofā iedzīšanā pārliecinoši uzvarēja Pasaules kausa sezonas līderis francūzis Martēns Furkads, kurš finišēja atmuguriski un tuvāko sekotāju Vācijas biatlonistu Arndu Peiferu apsteidza par vairāk nekā minūti. Bricim bija iespēja 60 dalībnieku konkurencē startēt divarpus minūtes aiz līdera 59. pozīcijā, kuru Latvijas izlases veterāns ieguva ceturtdien sprintā.

Sieviešu biatlona elite sestdien Oberhofā startēja 10 kilometru iedzīšanas distancē, kur uzvarēja francūziete Marī Dorēna-Abēra.

Ne Bendika, ne Latvijas vīriešu izlases līderis Andrejs Rastorgujevs Pasaules kausa posmam Oberhofā nepieteicās un gatavojas sezonas atbildīgākajiem startiem.

Avots: LSM.LV

large_a065.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv